Κινέζικο τόφου
Εκτέλεση:
κόψτε το τόφου σε φέτες.
Μουλιάζουμε τα μανιτάρια για 15 λεπτά σε χλιαρό νερό.
Καθαρίζουμε, ξεφλουδίζουμε και κόβουμε σε κομμάτια 4 εκ τα φρέσκα κρεμμυδάκια
κόβουμε το τζίντζερ σε αρκετά λεπτά κομματάκια.
Στραγγίζουμε τα μανιτάρια, αφαιρούμε το κοτσάνι και κόβουμε το υπόλοιπο μέρος του μανιταριού σε λωρίδες.
Ανακατέψτε 100 ml νερό με άμυλο και ανακατέψτε τη σάλτσα τσίλι και τη σάλτσα σόγιας.
Τώρα, ανακατέψτε όλα τα υλικά (τόφου και λαχανικά με τη σάλτσα με βάση το άμυλο) και βράστε το για περίπου 1 λεπτό.
Στο τέλος προσθέστε το αλάτι.
Σερβίρετε και απολαμβάνετε!
Χρόνος προετοιμασίας: Περίπου 20 λεπτά (χωρίς τον χρόνο για το μούλιασμα) Λεπτά
Μερίδα(ες): 4
Προϊόντα στο κατάστημά μας σε αυτή τη συνταγή
Εικόνα | Όνομα | Τιμή | Αγοραστε |
---|