Μπισκότα κανέλας

Χρόνος προετοιμασίας: 10 Λεπτά

Χρόνος ψησίματος: 20 Λεπτά

Συνολικός χρόνος: 30 Λεπτά

Μερίδα(ες): 35-40

Νόστιμα και τα τραγανά μπισκότα με κανέλα, εύκολα και γρήγορα.

Εκτέλεση:

  1. Αρχικά κοσκινίστε το αλεύρι καρύδας με τη σόδα και το μπέικιν πάουντερ, την κανέλα, το γαρίφαλο και το μοσχοκάρυδο.

  2. Χτυπήστε στο μίξερ το λάδι με το ανθρακούχο νερό, το κονιάκ και τον χυμό και ξύσμα του πορτοκαλιού ή λεμονιού.

  3. Μετά από λίγο προσθέστε και τα υπόλοιπα υλικά που έχετε κοσκινίσει ήδη.

  4. Αφού τα ανακατέψετε καλά μπορείτε να ξεκινήσετε να πλάθετε αφού καταλάβετε ότι η ζύμη έχει σφίξει προσθέτοντας όσο αλεύρι χρειαστεί.

  5. Εφόσον τα έχετε τοποθετήσει σε ένα ταψί με λαδόκολλα, τα βάζετε στον φούρνο για περίπου 15 – 20 λεπτά έως ότου ροδίσουν στους 170-180 C.

Συστατικά:

Προϊόντα στο κατάστημά μας σε αυτή τη συνταγή

ΕικόναΌνομαΤιμήΑγοραστε

Leave your review in the field below

avatar