5

Μπισκότα κανέλας

Εκτέλεση:

Αρχικά κοσκινίστε το αλεύρι καρύδας με τη σόδα και το μπέικιν πάουντερ, την κανέλα, το γαρίφαλο και το μοσχοκάρυδο.

Χτυπήστε στο μίξερ το λάδι με το ανθρακούχο νερό, το κονιάκ και τον χυμό και ξύσμα του πορτοκαλιού ή λεμονιού.

Μετά από λίγο προσθέστε και τα υπόλοιπα υλικά που έχετε κοσκινίσει ήδη.

Αφού τα ανακατέψετε καλά μπορείτε να ξεκινήσετε να πλάθετε αφού καταλάβετε ότι η ζύμη έχει σφίξει προσθέτοντας όσο αλεύρι χρειαστεί.

Εφόσον τα έχετε τοποθετήσει σε ένα ταψί με λαδόκολλα, τα βάζετε στον φούρνο για περίπου 15 – 20 λεπτά έως ότου ροδίσουν στους 170-180 C.

Νόστιμα και τα τραγανά μπισκότα με κανέλα, εύκολα και γρήγορα.

Χρόνος προετοιμασίας: 10 Λεπτά

Χρόνος ψησίματος: 20 Λεπτά

Συνολικός χρόνος: 30 Λεπτά

Μερίδα(ες): 35-40

Συστατικά:

Προϊόντα στο κατάστημά μας σε αυτή τη συνταγή

ΕικόναΌνομαΤιμήΑγοραστε
5
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments